Nacht - Kraamzorg
Lisa & Brigitte


Wat is nacht-kraamzorg..?


Nacht-kraamzorg houdt in dat een kraamverzorgende jou en jouw gezin ondersteund gedurende de nacht. We weten allemaal dat pasgeborene het dag en nacht ritme nog omgedraaid hebben. 'S nachts zijn de kleintjes wakker en overdag slapen ze lekker. Wij komen bij jullie zodat de pasgeborene in veilige handen is als jullie nog wat uurtjes willen slapen.

Hoe ziet zo'n nacht eruit..?

Bij borstvoeding komen wij elk voedingsmoment bij jullie en zodra de baby voldaan is, nemen hem of haar weer mee naar de woonkamer en nemen de verdere verzorging op ons. Zodat jullie weer wat uurtjes kunnen pakken.

Bij Flesvoeding kunnen wij jullie de hele nacht ongestoord laten slapen en geven wij de flesjes en doen de verdere verzorging.


 


 

Wat zijn de kosten van nacht-kraamzorg?
Als je bij één van ons kraamzorg afneemt dan vallen de nachturen onder de geïndiceerde uren volgens het Landelijk Indicatie Protocol. Op verschillende momenten vanaf de zwangerschap wordt er gekeken naar de hoeveelheid uren, waar je wettelijk recht op hebt. Dit gebeurd op het moment van de intake, na de bevalling en de eerste dagen van de kraamzorg. Deze uren kunnen wij gebruiken gedurende de gehele kraamweek. Het is afhankelijk van hoe je verzekerd bent of je een eigen bijdrage á €4,70 per uur betaald.
Heb jij geen kraamzorg van ons of wil jij nachtzorg buiten de kraamweek om? Dan factureren wij naar de cliënt zelf.

Buiten de kraamweek leveren wij ook nachtzorg. De kraamweek vliegt meestal voorbij en gebroken nachten zullen ook na de kraamweek aanwezig zijn. Dit is een stukje zorg op maat die wij aan de gezinnen willen geven. Dit gaat in goed overleg en moet uiteraard in onze planning passen


  • Binnen de kraamweek en kraamzorg van ons, eventueel alleen eigen bijdrage
  • Buiten de kraamweek, 

      €55,- per uur ex. BTWE-mailen
Map
Info
Instagram