Nacht - Kraamzorg
Lisa & Brigitte


Wie zijn wij..

Lisa Duijn

Lisa Duijn

Mijn naam is Lisa Duijn en ben 28 jaar. Ik doe dit werk met veel passie en plezier. Januari 2022 ben ik begonnen als zelfstandige kraamverzorgende, na altijd voor een bureau te hebben gewerkt. En ervaar dit als heel fijn. Dit omdat je meer persoonlijk contact hebt met het gezin en de gehele zorg kan dragen. Ik sta voor rust, regelmaat en reinheid en vind vooral rust erg belangrijk. Daarom ben ik erg enthousiast over dit nieuwe concept en kijk ernaar uit om jullie de zorg te geven die jullie verdienen..!

Brigitte Haman

Brigitte Haman

Mijn naam is Brigitte Haman en op 29 december 1984 heeft de ooievaar mij in mijn wiegje bezorgd. Samen met mijn man zijn wij trotse ouders geworden in 2006 en 2011 van onze jongens. Het zorgen voor baby's, kinderen en andere zat er al vroeg in. Waarop ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt. Van leidster in de kinderopvang, omgeschoold naar kraamverzorgende. Met veel plezier voor een groot kraambureau gewerkt, maar miste toch de "zorg op maat" dat ik nu kan bieden als zelfstandige kraamverzorgende. Vandaar dat dit mooie concept is ontstaan. Ben er heel trots op en hoop snel jullie de zorg te kunnen leveren die jullie verdienen..!


E-mailen
Map
Info
Instagram