Nacht - Kraamzorg
Lisa & Brigitte


Zij waren je al voor.Mascha Streng

Na een pittige bevalling en weinig nachtrust is Brigitte een aantal nachten ons komen ondersteunen. Beste keuze die we ooit gemaakt hebben. We konden even wat meer uren slapen terwijl zij voor onze kleine meid zorgde. Dankzij de nachtzorg heb ik nu meer energie om het verder zelf op te pakken en heeft ze met haar tips en tricks mij meer zelf vertrouwen gegeven!

 

Bianca Hoogerwerf

Ik kan echt zeggen dat Lisa en Brigitte echt kraamvriendinnen voor me zijn geweest.

Ze zijn; Professioneel, heel flexibel in uren en dagen (en nachten!), enthousiast over hun vak, kijken naar wat je nodig hebt als kersverse moeder, meelevend, verantwoordelijk, ontzettend lief. Meiden jullie zijn toppers en hebben mij heel goed geholpen bij een goede start van het moederschap. Ik kijk terug op een leerzame, warme en gezellige kraamweek.


 

E-mailen
Map
Info
Instagram